De intimiteit van openheid,
licht, lucht en luxe

 

De intimiteit van openheid,
licht, lucht en luxe

 

De intimiteit van openheid,
licht, lucht en luxe

 

De intimiteit van openheid,
licht, lucht en luxe

KELLER minimal windows® by Kumasol

Kozijnloze designschuiframen en -schuifdeuren – transparantie voor innovatieve architectuur!

Moderne, hedendaagse architectuur staat voornamelijk voor één ding: de focus op het essentiële! Strakke lijnen en evenwichtige proporties, waarbij vooral één natuurelement een erg bijzondere rol speelt – het licht. Of het nu gaat om een villa, een eengezinswoning, een appartement of een winkelcomplex, open woonconcepten en een maximale inval van daglicht met een ongehinderd uitzicht naar buiten staan bovenaan de lijst met prioriteiten in de lastenboeken van de hedendaagse architecten.

Kozijnloze designschuiframen

Het premium schuifraam- en vastraamsysteem minimal windows® van KELLER beantwoordt aan het verlangen naar design en exclusiviteit. De op zich al tot het minimum gereduceerde kozijnprofielen laten zich volledig in de vloer, het plafond en de muur integreren. Enkel de erg fijn uitgevoerde vleugelprofielen van amper 21, resp. 26 mm aanzichtbreedte blijven zichtbaar. Zo wordt een glasaandeel tot wel 98% gerealiseerd. Bij schuifdeuren kunnen vensteroppervlakken tot 12 m² worden gerealiseerd, bij vaste ramen zelfs tot 18 m². Momenteel laat het systeem schuiframen tot maximaal 4,5 m hoogte toe. Dat zorgt voor een volledig kozijnloze transparantie.

Barrièrevrij

Het groot aantal plaatsingsmogelijkheden van het systeem laat een hoge praktische toepassingsgraad toe, die vrijwel geen enkele wens open laat. Schuifsystemen tot maximaal vier sporen, binnen- en buitenhoeken zonder posten, inbouw in vloer, plafond en muren, en muurinlaten waarbij het schuifelement volledig in het metselwerk verdwijnt, zijn mogelijk. Het vloerbereik is vrij van storende drempels en bijgevolg barrièrevrij. De overgang van binnen naar buiten is vloeiend.

Soepele bediening

Roestvrijstalen high performance rails en rollen garanderen een soepele manuele bediening, een hoge bedrijfszekerheid en een lange levensduur. Indien gewenst kunnen de tot 1000 kg zware schuifelementen met een elektrische aandrijving gemakkelijk worden geopend en gesloten.  Dit garandeert een maximaal bedieningscomfort.

Video impressie KELLER minimal windows®