Minimalwindows re-targetingpixel:

KELLER minimal windows® opent perspectieven

KELLER minimal windows® is vernieuwend. Niet eerder waren grote glazen schuifdeuren zo gemakkelijk te integreren in bestaande en nieuwe panden. Dit systeem beantwoordt aan een groeiende vraag naar onderscheidende ruimtes waarin stijl, transparantie en praktisch gebruikersgemak op een fraaie manier  samenkomen.

De uitstraling springt direct in het oog waarbij de beleving van de gebruiker letterlijk alle ruimte krijgt. Minimalisme, precisie en comfort gaan bij KELLER minimal windows® een verrassend samenspel aan. De hightech schuifconstructies van glas en aluminium bieden alle vrijheid om op een onderscheidende manier met ruimte om te gaan. KELLER minimal windows® is vernieuwend en niet eerder waren grote glazen schuifdeuren zo makkelijk te integreren in bestaande en nieuwe panden.

Met het minimalistische kozijn en de smalle profielen geven de glazen panelen de woning een karakteristieke uitstraling. Waarbij de glazen wanden naadloos opgaan in de wanden van het gebouw. KELLER minimal windows® is zeer geschikt voor woonkamers, serres en ideaal voor een kantoorruimte aan huis. Bezit u een historisch pand, dan laat KELLER minimal windows® heden en verleden stijlvol in elkaar overlopen zonder authenticiteit te verliezen.

Bekijk hier een video over KELLER minimal windows®

KELLER Minimal Windows 4+ 

Minimal windows 4+ is in alle aspecten topkwaliteit en topbeleving. 4+ staat voor design van toparchitecten en voor de laatste stand van de techniek. Dat uit zich al direct in de buitengewoon lichte bediening van de schuifpanelen dankzij een zeer geavanceerde rolconstructie. Bovendien is het mogelijk meerdere panelen ook elektrisch (op afstand) geruisloos te openen en te sluiten. De driedubbele beglazing van de panelen biedt een uitstekende isolerende en besparende werking. 

Inspirerende Brochure

Wilt u meer weten? Download dan hier de brochure van KELLER minimal windows®. 

KELLER minimal windows® voelt grensverleggend aangenaam!